Feedback strippenkaart

Jouw tekst, maar dan nóg beter

Je schrijft je teksten liever zelf, maar soms loop je vast. Het verhaal loopt niet lekker, je twijfelt aan je aanbod of de tekst is niet wervend genoeg.

Met deze prepaid strippenkaart heb je een expert binnen handbereik. Je krijgt duidelijke tips en aanwijzingen, waardoor je de tekst én je schrijfvaardigheid verbetert. Ik let op je stijl, de urgentie en of je de donateur centraal zet in je verhaal. Ik scherp je call-to-action aan en geef je alternatieven voor saai jargon. Je bestelt ‘m hier.

Gebruik je strippenkaart bijvoorbeeld voor:
  • feedbackronde voor je fondsenwervende copy
  • feedbackronde voor je donateurscommunicatie
  • brainstorm over een creatieve loyaliteitsactie
  • advies over de call-to-action of richtbedrag
  • copy- en opmaaktips voor je donateursmagazine
  • aanscherpen van je campagneboodschap
  • feedback op je fondsenwervende video

Ja, ik wil een strippenkaart 

 

Zo werkt het

Je mailt je tekst of brandende vraag en dan laat ik je weten hoe snel je de feedback kunt verwachten. In overleg, maar altijd binnen een week. Is het een erg lange tekst of uitgebreide vraag? Dan hoor ik het graag ruim van te voren. Als je persoonlijk advies wilt, dan maken we een telefonische  afspraak.

De strippenkaart is een prepaid dienst, dus je ontvangt van te voren een factuur. Ik houd voor je bij hoeveel strippen je hebt gebruikt en als je kaart bijna vol is, dan krijg je van mij een seintje. Je strippenkaart is 12 maanden geldig.

“CARE is een kleine organisatie en we schrijven veel wervende teksten zelf. De strippenkaart is voor ons een uitkomst. Sabrina geeft scherpe feedback en praktische tips om teksten beter te laten responderen. De strippenkaart is lang geldig, dus je kunt hem voor verschillende projecten gebruiken.”

Iris Stouten, campagne coördinator, CARE Nederland

Feedback strippenkaart

Ja, ik wil de strippenkaart