Sabrina is een ervaren fondsenwervende tekstschrijver. Ze levert snel en komt met nieuwe creatieve ideeën en invalshoeken die fondsenwervend goed werken.

Thomas Karsdorp
Online marketeer, Aidsfonds

Het is heel prettig te werken met Sabrina. Ze denkt graag mee, werkt volgens de planning maar blijft wel flexibel en staat open voor feedback. Heel fijn!

Finke Holsteijn
Senior fondsenwerver, Prinses Beatrix Spierfonds

Ik vind het ontzettend fijn om met je samen te werken. Dankzij jou hebben we hele mooie teksten de wereld in gestuurd die zichtbaar een bijdrage hebben geleverd aan de inkomsten uit fondsenwerving en de loyaliteit van onze donateurs.

Meike van Esch
Fondsenwerver particuliere markt, Artsen zonder Grenzen

Sabrina is een enthousiaste tekstschrijver met veel ervaring. Ze heeft een vlotte pen en kan heel snel schakelen en is communicatief zeer sterk. Ze komt haar afspraken na en zij weet de deadlines altijd te halen. Kortom, een aanwinst voor ons!

Kim de Vries
Channel manager DM/TM, Save the Children

Ik ben blij dat je voor ons de teksten schrijft.
Jij begrijpt echt hoe je de donateur centraal moet zetten.

Annemieke Swaan
Senior fondsenwerver loyaliteit en retentie, Terre des Hommes

Ik vond de samenwerking heel prettig en ook zeker succesvol: de kerst-emails hebben significant meer opgebracht dan vorig jaar. Een mooi resultaat om het jaar mee af te sluiten!

Vanesse van Eeghen
Senior marketeer, Artsen zonder Grenzen

Sabrina heeft bij CARE de afgelopen jaren de eindejaarcampagnes helpen ontwikkelen. De ervaring die zij meebracht en de focus op de doelstelling en doelgroep, hebben geresulteerd in een stevige groei in onze inkomsten. Haar professionele houding én gevoel voor humor maken het een plezier om met haar te werken.

Bas Klaassen
Head of fundraising & communications, CARE Nederland

Je kunt op Sabrina vertrouwen als je sterke copy nodig hebt voor fondsenwerving of het behouden van donateurs. Ze is een zeer ervaren fondsenwerver en copywriter en ze weet met haar campagnes veel fondsen te werven.

Linda Smolders
Communicatiespecialist, SOS Kinderdorpen

Wat Sabrina uniek maakt, is dat ze de kwaliteiten van een resultaatgerichte fondsenwerver weet te combineren met creativiteit. Ze raakt altijd de juiste toon om geld in te zamelen terwijl ze ethisch en integer werkt.

Marike van Seeters
Directeur, Stichting HomePlan

Sabrina heeft verschillende projecten voor ons gedaan. Met haar persoonlijke manier van schrijven weet ze onze donateurs te inspireren. We zijn zeer tevreden over de ondersteuning die zij biedt op het gebied van copywriting en redactie.

Claire de Rooij
Head of private sector partnerships, UNHCR