Interimwerk

Laat geen kansen liggen door tijdgebrek
Als fondsenwerver kom je altijd handen tekort. Daarom is het fijn als je projecten kunt overdragen aan iemand met ervaring. Ik heb een achtergrond in DM fondsenwerving en loyaliteit en ik help je graag met direct mail, e-mailings en het donateursmagazine. Of om eindelijk die welkomstflow of nalatenbrochure van je to-do-lijst af te strepen.
Hulp is onderweg!

Als parttime interimmer sleep ik je projecten fluitend naar de deadline. Ik ben zelfstandig, creatief en een vrolijke aanvulling op je team. Bel gerust om kennis te maken en om te horen wat ik voor je kan doen.

Ik ben beschikbaar tot 12 uur per week. Doordat ik mijn uren flexibel indeel, krijg ik in korte tijd verrassend veel gedaan. Dat heb ik al bewezen bij HomePlan, SOS Kinderdorpen en het Liliane Fonds.

“Sabrina heeft in korte tijd verbeterslagen gemaakt in de content en in het proces van onze DM’s. Ze werkt donateurgericht en ze denkt altijd vanuit de doelgroep. Ik vind haar schrijfstijl heel aansprekend en ze heeft oog voor goede verhalen en beelden. Daarnaast is Sabrina ook heel prettig om mee samen te werken!”

Beau van Leeuwen, Teammanager Fondsenwerving, Liliane Fonds