Interimwerk

Laat geen kansen liggen door tijdgebrek

Soms kom je handen tekort door ziekte, verlof of grote ambities. De mailplanning komt in de knel of projecten zonder keiharde deadline blijven liggen. Denk aan een welkomstflow of nalatenschapbrochure bijvoorbeeld. Terwijl dat juist projecten zijn die op termijn veel inkomsten opleveren.

Hulp is onderweg!

Als parttime interimmer sleep ik je projecten fluitend naar de deadline. Ik heb ervaring met fondsenwerving, projectmanagement en contentcreatie. Ik ben zelfstandig, creatief en een vrolijke aanvulling op je team.

Bel gerust om kennis te maken en om te horen of er een match is tussen wat jij zoekt en wat ik kan. 

Beschikbaarheid

Van januari tot en met juni ben ik beschikbaar tot maximaal 12 uur per week. Doordat ik mijn tijd flexibel indeel, krijg ik in die paar uur verrassend veel gedaan. Ik heb dat al bewezen bij HomePlan, SOS Kinderdorpen en het Liliane Fonds.

Sabrina heeft in korte tijd verbeterslagen gemaakt in de content en in het proces van onze DM’s. Ze werkt donateurgericht en ze denkt altijd vanuit de doelgroep. Ik vind haar schrijfstijl heel aansprekend en ze heeft oog voor goede verhalen en beelden. Daarnaast is Sabrina ook heel prettig om mee samen te werken!

Beau van Leeuwen, Teammanager Fondsenwerving, Liliane Fonds